Tilaustöiden hinnasto ja info

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ

Teen tilaustöitä pitkäaikaissairauden ohessa. Joskus töiden tekemisessä menee kauemmin, joskus ne valmistuvat nopeastikin. Joskus sairauteni kanssa tulee huonompi jakso, jolloin minun on pakko ottaa aikaa itselleni ja terveydelleni, joten olethan ymmärtäväinen, jos joudun pitämään sairaslomaa tai työn eteneminen hidastuu merkittävästi… En ota töitä kovin tiukalla deadlinella ja joskus parhaasta yrityksestäni huolimatta voi aikatauluihin tulla muutoksia. Pahoittelen tätä kovasti, mutta valitettavasti tällaisen sairauden kanssa en pysty itse valitsemaan, milloin huonommat hetket iskevät päälle. Otathan tämän siis huomioon, kun tilaat minulta taulua :)!

JONO

On hyvin todennäköistä, että joudut jonottamaan hieman, ennen kuin pääsen ottamaan taulusi työn alle. Usein minulla on jonkinmittaista jonoa ja teen töitä siinä järjestyksessä, kuin ne on minulta tilattu. Isompien projektien kanssa otan myös kiireellisyyden huomioon.

HUOM! Tällä hetkellä jono on pitkä. Useamman kuukauden mittainen. En ota kiireellisiä tilauksia vastaan, mutta jos sinulle on ok, että työ valmistuu sitten kun ehdin ja kerkeän, otan sen mielelläni jonoon! Lisätietoa kysymällä, mutta kovinkaan tarkkoja tai edes hivenen suuntaa antavia aikamääreitä en osaa antaa sairaudestani johtuen – joskus taulun valmistumiseen menee kauankin, joskus se on parissa päivässä valmis.

VARAUSMAKSU

Ennen kuin aloitan tekemään työtäsi, otan siitä varausmaksun, jonka suuruus on 50% työn hinnasta ennen postikulujen lisäämistä. Varausmaksua ei palauteta, mikäli työ peruuntuu asiakkaan toimesta, asiakasta ei saa enää tavoitettua tai asiakkaalla ei olekaan mahdollisuutta maksaa työn loppusummaa. Varausmaksu palautetaan vain, mikäli työ peruuntuu taiteilijasta johtuvista syistä taiteilijan toimesta.

Mikäli asiakas päättää jättää työn loppusumman maksamatta kun työ on valmis, pidätän oikeuden myydä työn eteenpäin.

POSTIKULUT

Lähetän työt yleensä postivakuutettuna lähetyksenä. Postivakuutetun lähetyksen lähettäminen Suomessa maksaa 33,30€. Postikulut lisätään työn hintaan. Pienempien töiden kohdalla voidaan miettiä, onko postivakuutettuna lähettäminen järkevää. En kuitenkaan voi ottaa vastuuta siitä, mitä työlle tapahtuu postituksen aikana, mikäli sitä ei ole vakuutettu. Asiakas on tällöin itse vastuussa postin työlle mahdollisesti aiheuttamista vaurioista. Pakkaan työt aina mahdollisimman hyvin ja huolellisesti :).

MALLIKUVA

Lähetä minulle mielellään useita mallikuvia, joista voimme yhdessä valita sen/ne josta työ lähdetään tekemään. Mallikuvan tulee olla tarkka, hyvässä valossa ilman salamaa kuvattu ja riittävän iso. Sen tulee edustaa kuvattua kohdetta mahdollisimman hyvin. Mikäli mallikuva on huono, ei voi olettaa, että valmis maalaus olisi mestariteos. Hyvästä mallikuvasta saa aina moninverroin paremman piirroksen tai maalauksen. Jos olet epävarma, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä pystyn tekemään! Usein liian tummaa tai liian vaaleaa kuvaa pystyy muokkaamaan sopivaksi, jos se muuten vain on tarkka ja riittävän iso. Lähetä mieluiten aina alkuperäiset tiedostot.

YHTEYDENOTTO

Tilaustyöasioissa minut tavoittaa parhaiten sähköpostin (l.heinonen@hotmail.fi – huomaa .FI) ja Facebookin tai Instagramin yksityisviestin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä!

HINNASTO

Ilmoitetut hinnat ovat alkaen -hintoja 1-2:lle kohteelle (eläimet/ihmiset) yksinkertaisella taustalla. Useampi kohde ja taustan tai työn monimutkaisuus nostavat hintaa. Työkohtaisen hinta-arvion saat ottamalla yhteyttä, hinta sovitaan aina etukäteen ennen työn aloittamista / ottamista jonoon. Hinnat pyöristetään lähimpään 5 euroon.


Lyijykynä ja -hiilityöt:
0,21€ per neliösenttimetri (0,21 x työn leveys cm x työn korkeus cm = työn hinta)
Esimerkkejä;
A4 – 130€
A3 – 260€
30x40cm – 250€

Lyijykynä
Hiili


Pastelli- ja värikynätyöt
0,24€ per neliösenttimetri (0,24 x työn leveys cm x työn korkeus cm = työn hinta)
Esimerkkejä;
A4 – 150€
A3 – 300€
30 x 40cm – 290€

Pastelli
VärikynäMaalaukset
0,27€ per neliösenttimetri (0,27 x työn leveys cm x työn korkeus cm = työn hinta)
Esimerkkejä;
A4 – 170€
A3 – 335€
30 x 40cm – 325€

Vesiväri
Akryylimaalaus
Öljyväri