Tilaustöiden hinnasto ja info

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ!

Teen tilaustöitä pitkäaikaissairauden ohessa. Joskus töiden tekemisessä menee kauemmin, joskus ne valmistuvat nopeastikin. Joskus sairauteni kanssa tulee huonompi jakso, jolloin minun on pakko ottaa aikaa itselleni ja terveydelleni, joten olethan ymmärtäväinen, jos joudun pitämään sairaslomaa tai työn eteneminen hidastuu merkittävästi… En ota töitä kovin tiukalla deadlinella ja joskus parhaasta yrityksestäni huolimatta voi aikatauluihin tulla muutoksia. Pahoittelen tätä kovasti, mutta valitettavasti tällaisen sairauden kanssa en pysty itse valitsemaan, milloin huonommat hetket iskevät päälle. Otathan tämän siis huomioon, kun tilaat minulta taulua :)!

Tällä hetkellä valmistaudun Tarinoita Suomenhevosesta -taidenäyttelyyn, enkä pysty tekemään tilaustöitä kovin intensiivisesti tai kiireellisellä aikataululla. Otathan myös tämän huomioon! Jonoa on myös kertynyt jonkin verran, joten voi kulua useampi kuukausi ennen kuin saan aloitettua uuden työn!

13.3.2022 HUOM! Pieni muutos hinnastoon alkaen tästä päivästä ja uusista tilauksista (jonossa olevat työt tehdään aiemmin sovituin hinnoin): Tästä lähtien hinnaston hinnat ovat alkaen -hintoja, 1-2:lle eläimelle tai ihmiselle yksinkertaisella taustalla. Taustan ja työn monimutkaisuus ja useammat kohteet lisäävät hintaa, hinta kuitenkin sovitaan aina kokonaisuudessaan ennen työn aloittamista. Ota yhteyttä, saadaksesi työkohtaisen hinta-arvion.

JONO

On hyvin todennäköistä, että joudut jonottamaan hieman, ennen kuin pääsen ottamaan taulusi työn alle. Usein minulla on jonkinmittaista jonoa ja teen töitä siinä järjestyksessä, kuin ne on minulta tilattu. Isompien projektien kanssa otan myös kiireellisyyden huomioon.

VARAUSMAKSU

Ennen kuin aloitan tekemään työtäsi, otan siitä varausmaksun, jonka suuruus on 50% työn hinnasta ennen postikulujen lisäämistä. Varausmaksua ei palauteta, mikäli työ peruuntuu asiakkaan toimesta, asiakasta ei saa enää tavoitettua tai asiakkaalla ei olekaan mahdollisuutta maksaa työn loppusummaa. Varausmaksu palautetaan vain, mikäli työ peruuntuu taiteilijasta johtuvista syistä taiteilijan toimesta.

POSTIKULUT

Lähetän työt yleensä postivakuutettuna lähetyksenä. Postivakuutetun lähetyksen lähettäminen Suomessa maksaa 33,30€. Postikulut lisätään työn hintaan. Pienempien töiden kohdalla voidaan miettiä, onko postivakuutettuna lähettäminen järkevää. En kuitenkaan voi ottaa vastuuta siitä, mitä työlle tapahtuu postituksen aikana, mikäli sitä ei ole vakuutettu. Asiakas on tällöin itse vastuussa postin työlle mahdollisesti aiheuttamista vaurioista. Pakkaan työt aina mahdollisimman hyvin ja huolellisesti :).

MALLIKUVA

Lähetä minulle mielellään useita mallikuvia, joista voimme yhdessä valita sen/ne josta työ lähdetään tekemään. Mallikuvan tulee olla tarkka, hyvässä valossa ilman salamaa kuvattu ja riittävän iso. Sen tulee edustaa kuvattua kohdetta mahdollisimman hyvin. Mikäli mallikuva on huono, ei voi olettaa, että valmis maalaus olisi mestariteos. Hyvästä mallikuvasta saa aina moninverroin paremman piirroksen tai maalauksen. Jos olet epävarma, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä pystyn tekemään! Usein liian tummaa tai liian vaaleaa kuvaa pystyy muokkaamaan sopivaksi, jos se muuten vain on tarkka ja riittävän iso. Lähetä mieluiten aina alkuperäiset tiedostot.

YHTEYDENOTTO

Tilaustyöasioissa minut tavoittaa parhaiten sähköpostin (l.heinonen@hotmail.fi – huomaa .FI) ja Facebookin tai Instagramin yksityisviestin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä!

HINNASTO

HUOMAA 13.3.2022 alkaen; Ilmoitetut hinnat ovat alkaen -hintoja 1-2:lle kohteelle (eläimet/ihmiset) yksinkertaisella taustalla. Useampi kohde ja taustan tai työn monimutkaisuus nostavat hintaa. Työkohtaisen hinta-arvion saat ottamalla yhteyttä, hinta sovitaan aina etukäteen ennen työn aloittamista / ottamista jonoon.

(Hinnat pyöristetään lähimpään viiteen euroon!)

Lyijykynä ja -hiilityöt:
0,14€ per neliösenttimetri (0,14 x työn leveys cm x työn korkeus cm = työn hinta)
Esimerkkejä;
A4 – 90€
A3 – 175€
30 x 40cm – 170€

Hiili
Lyijykynä

Pastelli- ja värikynätyöt
0,16€ per neliösenttimetri (0,16 x työn leveys cm x työn korkeus cm = työn hinta)
Esimerkkejä;
A4 – 100€
A3 – 200€
30 x 40cm – 190€

Värikynä
Pastelli

Maalaukset
0,18€ per neliösenttimetri (0,18 x työn leveys cm x työn korkeus cm = työn hinta)
Esimerkkejä;
A4 – 110€
A3 – 225€
30 x 40cm – 215€

Öljyväri
Akryyli
Vesiväri